Oblačno

10°C

Kaštel Sućurac

Oblačno

Vlažnost zraka: 79%

Brzina vjetra: 6.44 km/h

Tko smo mi?

Hrvatsko planinarsko društvo «Kozjak» je, kao što mu i samo ime govori, udruga građana, koja se bavi planinarenjem i planinarskim aktivnostima. Uz planinarenje mi se bavimo i pošumljavanjem Kozjaka, posadili smo preko 500 stabala maslina na našoj «Maslinskoj cesti» koja vodi od mjesnog groblja u K. Sućurcu do našeg planinarskog doma «Putalj». Naš planinarski dom «Putalj» spada među najbolje i najopremljenije domove u Republici Hrvatskoj, a i šire, a da bi on takav postao i da bi se kao takav održavao, naši članovi također rade i na njegovom održavanju. Održavanje našeg planinarskog doma iziskuje i velika materijalna sredstva, pa se ovim putem zahvaljujemo svima koji su svojim doprinosom, doprinijeli da dom bude ono što danas jest. 

HPD «Kozjak» danas broji preko 250 članova, svaki sa svojim željama i snovima da postane važan kotačić u djelovanju ovog društva, bilo u svladavanju planinskih izazova, ili svojim doprinosom i dobrovoljnim radom na našem planinarskom domu „Putalj“ i oko njega.

Naše društvo osnovano je 1949. godine (više pod povijest društva) i od tada do danas ostvareno je više od 250 000 radnih sati na radnim akcijama koje mi organiziramo od samog osnutka do danas.

Kako bi približili pogled našeg društva u svijet i obrnuto, pokrenuli smo i ovu Internet stranicu, na kojoj se trudimo, sve Vas koji se zanimate za rad našeg društva, približiti nama.

Nadamo se da ćete pronaći nešto zanimljivo i da će vas zanimljivosti koje ćemo se truditi objavljivati na ovim stranicama približiti našem društvu i da ćete se aktivno, ukoliko vam mogućnosti dozvoljavaju, uključiti u rad našeg društva. 

HPD Kozjak
Šetalište Gojača 13 c
Kaštel Sućurac
HR 21212
mail: hpdkozjak@gmail.com


Pronađite nas i na
Korisni linkovi